torsdag, april 2

Invandrargäng mot Hells Angels i Danmark skriver den nationaldemokratiska rörelsens tidning

Kriget mellan invandrargäng och Hells Angels i Danmark har redan skördat tre dödsoffer och över 30 har skadats. Nu tar allt fler bladet från munnen och talar om ett raskrig, där de etniska banden gör att invandrare sluter upp på invandrargängens sida, medan många danskar tackar mc-gängen för att någon äntligen sätter ner foten. Polisen befarar att fenomenet ska sprida sig till Sverige.

De kriminella invandrargängen har gaddat ihop sig mot ursprungsbefolkningen under en längre tid. År 2006 publicerade Petra Åkesson flera intervjuer i sin C-uppsats där invandrarna berättar att ”rånen är ett krig mot svenskarna”, något många vanliga medborgare redan fått erfara. I medierna blev det dock stor uppståndelse. Eftersom varken polis eller myndigheter kunnat eller vågat ingripa mot gängen har de blivit allt stöddigare och fräckare. I Danmark har gängen nu utmanat mc-klubben Hells Angels Danmark.

För ett halvår sedan gav den danska polisen en klar bild av situationen:
– Dessvärre är det invandrare av andra generationen som är mest pådrivande. Det sägs att man ska vara två för att dansa tango, men för ögonblicket dansar de alltså ensamma, sade Ove Dahl, chef för Köpenhamnspolisens våldssektion till tidningen Politiken.

Dahl uttryckte också förhoppning om att Hells Angels inte skulle vedergälla angreppen, även om det under hösten inträffade flera skottlossningar:
– Jag hoppas att knuttarna besinnar sig. De är nog mer vuxna än invandrarna.

http://www.nd.se/ni/visa/default.asp?dokID=836

2 kommentarer:

  1. heheheh dröm vidare.. är ni blåst i huvudet eller.. de inte kriminella mc gäng som ska stoppa rånen utan polisen... jävla idioter

    SvaraRadera
  2. Även fast ja tycker de verkar rätt störiga och antagligen rätt jobbiga att ha att göra med, så ligger mina sympatier helt klart på knuttarnas sida i det här.

    SvaraRadera